Anda pernah mengalami situasi make-up yang tebal, tetapi wajah masih kusam? Atau dah guna pelbagai moisturizer sebelum make-up tapi kulit wajah tetap kering? Jangan risau, Herlysa Cooling Hydrating Mist ada jalan penyelesaiannya.

 

  1. Face Mist Herlysa : Face Mist Yang #1 Di Asia Menggunakan Estrak Dari Buah Tin.

Face mist yang pertama di Asia yang menggunakan ekstrak dari buah tin atau pun ficus carica. Buah tin yang kaya dengan flavonoids dan mineral dapat membantu mempercepatkan proses pencerahan kulit dengan selamat. Bagi yang bermasalah kulit tak sekata, warna tona kulit akan menjadi lebih sekata.

 

  1. Face Mist Herlysa : Mengandungi AHA Untuk Mengurangkan Hiperpigmentasi.

Ekstrak dari buah Tin mempunyai kandungan AHA (alpha hydroxy acids) yang dapat mengangkat sel kulit mati serta sel di kulit wajah yang mengalami hiperpigmentasi, tepatnya pada lapisan epidermis kulit bagian atas. Dengan mengelupasnya sel-sel kulit mati, maka kulit wajah akan mempercepat regenerasi sel-sel kulit  akibat jerawat sehingga kulit wajah akan kelihatan lebih cerah, kenyal, dan segar.

 

  1. Face Mist Herlysa : Rahsia Make-Up Tahan Lebih Lama.

Face Mist Herlysa sangat sesuai di spray selepas selesai mekap atau selesai berbedak atau selepas pakai foundation atau sunblok. Jika selepas berbedak, bedak akan tahan lama tanpa kelihatan bertapuk dan kulit akan kelihatan bersinar tapi bukan berminyak. Wajah akan kelihatan lebih berseri tanpa perlu touch-up berulang kali.

 

  1. Face Mist Herlysa : Menjadikan Wajah Terasa Segar, Terutamanya Selepas Make-Up.

Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak buah tin ini membantu menyeimbangkan ph kulit dan mengurangkan kesan dedahan kulit wajah pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya wajah  terasa segar dan bersih sepanjang hari.

 

  1. Face Mist Herlysa : Sebagai Moisturizer Sebelum Bermake-Up.

Face Mist Herlysa juga mengandungi Aloe Vera, Vitamin E, Witch Hazel dan Glycerin yang dapat melembapkan kulit wajah dan berfungsi sebagai moisturizer. Ianya sesuai untuk semua jenis kulit iaitu kulit kering, berminyak dan sensitive.

 

  1. Face Mist Herlysa : Sebagai Make-Up Fixing Spray.

Face Mist Herlysa sangat sesuai digunakan sebagai make-up fixing sray yang dapat mengelakkan make-up dari cair kerana ianya mengandungi menthol yang dapat mengawal pengeluaran sebum atau minyak, dan mengelakkan wajah dari kelihatan berminyak. Sebaliknya make-up fixing spray membantu make-up kelihatan natural dan matte.

 

  1. Face Mist Herlysa : Aromaterapi Untuk Menghilangkan Stress Dan Mengantuk.

Bau-bauan yang segar dan harum dari pati essential oil yang berkualiti tinggi dapat membantu mengurangkan stress dan rasa mengantuk. Dengan beberapa semburan Face Mist Herlysa pada wajah, rasa mengantuk berkurangan dan ianya dapat menaikkan keyakinan diri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *