🍊 Dah ada basic skincare routine yang kukuh. 
Maksudnya yang memang cuci muka everyday, ada hydrating products, pakai sunscreen setiap hari tak pernah lupa. Kalau basic skincare routine belum strong, focus on your basic routine dulu.

🍊 Skin barrier dah strong
Skin barrier kat sini bermaksud kulit yang dah sihat, tak rasa ketat, tegang, pedih, dan asyik breakout.

🍊 Kulit kusam, tona tak sekata and nak bagi kulit nampak lagi glowing.
Glowing tau, maksudnya natural glow, bukan jadi putih melepak tu.

🍊 Nak kurangkan wrinkles and firm kan kulit
Vitamin C can boost yang collagen production and improve your skin strength and elasticity.

🍊 As an anti-oxidant
If you use vitamin C serum in your morning routine lepastu apply sunscreen secukupnya , it will be a great anti-aging combination and prevent sunburn! Make sure you reapply your sunscreen tau, kalau terdedah dengan matahari.

So siapa yang memang dh ada basic skincare and yakin skin barrier korang kuat, ha dah boleh start amik vitamin C tau! 🌹🙆‍♀️

Julio Jones Womens Jersey